lankveld-iconen-04

Expeditie

Wij ontzorgen uw goederenvervoer

Lankveld verzorgt de Europese expeditie van pallet tot compleetvracht. Door de jarenlange kennis en ervaring in het internationale goederenvervoer hebben we een betrouwbaar netwerk aan gerenommeerde transportpartners opgebouwd. Met een efficiënt logistiek proces zijn wij in staat om uw producten in topconditie op de door u gewenste locatie te krijgen.

Bekijk hoe
  • Eén aanspreekpunt
  • Het verlengstuk van uw dienstverlening
  • Van groupage tot intermodaal transport
“Met een efficiënt logistiek proces zijn wij in staat om uw producten in topconditie op de door u gewenste locatie te krijgen”

Onze kracht

Eén aanspreekpunt

Naast transport naar Spanje, Portugal en Frankrijk biedt Lankveld transport naar alle Europese landen aan. Ieder heeft zo zijn eigen expertise. Daarom onderhoudt ons team van expediënten al tientallen jaren een vast netwerk aan betrouwbare, logistieke partners in de landen van bestemming om zo telkens de beste afspraken te maken. Het voordeel voor u als klant? U heeft slechts één vast contactpersoon wie u ontzorgt voor al uw logistieke vraagstukken. Kortom, één vertrouwd gezicht aan wie u met een gerust hart uw complexe transporten kunt toevertrouwen!

Het verlengstuk van uw dienstverlening

Service, betrouwbaarheid, toewijding en flexibiliteit. Dat zijn de sleutelwoorden van onze dienstverlening. Wij zijn het verlengstuk van uw service en dragen graag bij aan de optimalisering van uw dienstverlening. In Europa. En zelfs wereldwijd.

Van groupage tot intermodaal transport

Lankveld transporteert vrijwel alles wat in de oplegger past en mag. Zo vormen producten met afwijkende maten geen enkel probleem. Maar ook op het gebied van groupage transport, value transport, confectie transport, volume transport en intermodaal transport weet Lankveld altijd de beste totaaloplossing te bieden. Het kan bij ons dus letterlijk en figuurlijk ‘alle kanten op’!

Wilt u meer weten over onze expeditiemogelijkheden? Neem dan gerust contact op via sales@lankveld.com of +31(0)492-465600.

Heeft u nog vragen?