lankveld-iconen-01

Internationaal transport

Wij brengen uw vracht van A naar B

Lankveld is al meer dan 30 jaar specialist in het bieden van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor uw Europese transportuitdaging. Ervaar het vakmanschap, de gedrevenheid en de flexibiliteit van onze professionals, die graag de mouwen voor u opstropen!

Bekijk hoe
  • Groupagespecialist naar Spanje Portugal en Frankrijk
  • Dagelijks vertrekken
  • Track en trace
  • Flexibel en stipt
  • Vast aanspreekpunt
  • Meer dan 30 jaar ervaring
“Wij vervoeren alle soorten goederen, op elke bestemming, zo efficiënt mogelijk en met de vervoersmodaliteiten van uw voorkeur”

Onze kracht

Van een enkele pallet tot volle vrachten

Of het nu palletgoederen, losse goederen, deelladingen of complete vrachten betreft. Lankveld levert door haar uitgebreide wagenpark vrachten tot tientallen tonnen af. Naar behoefte kunnen wij diverse trailertypes (volume, confectie etc.) inzetten. Met meer dan 150 eenheden in eigen beheer garanderen we een snelle reactie op al uw transportvragen!

Spanje, Portugal en Frankrijk

Met ons eigen wagenpark rijden we dagelijks naar Spanje, Frankrijk en Portugal en vice versa. Door onze vestiging op locatie spreken we de taal, kennen we de cultuur en maken we goede afspraken met de lokale relaties. Ook voor transport naar andere Europese landen bent u bij Lankveld op het juiste adres, lees daar meer over in het kopje Expeditie.

Flexibele en snelle transporten

Is een spoedtransport gewenst? Dan draait het om tijd én uitstekende service. Van klein tot groot, op elk uur van de dag. Lankveld neemt alle zorg uit handen van u als klant om uw urgente zending op de gewenste tijd te bezorgen binnen heel Europa.

Aandacht voor het milieu

Om het milieu zoveel mogelijk te sparen, maakt Lankveld sinds 2008 iedere dag gebruik van de trein tussen Luxemburg en de Spaanse grens. En wanneer we wel gebruikmaken van ons wagenpark, dan is dit met de duurzamere Euro6-emissienorm. Daarnaast is geïnvesteerd in wagens die op HVO, een fossielvrije en hernieuwbare brandstof gekenmerkt door een zeer hoge CO2-reductie, kunnen rijden. Kortom, het milieu is én zal altijd een hot topic binnen Lankveld blijven.

Specificaties

Afmetingen / laadvermogen

Benieuwd of uw vracht in één van onze wagens past? Of wilt u meer weten over onze internationaal transportdiensten? Neem dan gerust contact op via sales@lankveld.com of +31(0)492-465600

Mail ons nu

Een greep uit de mogelijkheden:

Intermodaal
Warehousing
Hefdak
Volume trailers
Afval & ADR transport 
Confectie transport
Schuifdak
Ladingzekering
Track & Trace

Heeft u nog vragen?