lankveld-iconen-02

Theater & Events

De specialist voor theater- en eventtransport

Op zoek naar een gedegen partner voor het vervoer en de opslag van decorstukken en beursgoederen? Van culturele tot commerciële organisatie, voor Lankveld is dit dagelijkse kost! In de afgelopen jaren hebben we een indrukwekkend klantenbestand (al zeggen we het zelf!) opgebouwd waar we uiteraard erg trots op zijn. Wordt u als klant ook onderdeel van dit illustere gezelschap?

Bekijk hoe
  • Totaaloplosser
  • Een begrip in de theater en evenmentenbranche
  • Vaste en ervaren chauffeurs
  • Specifiek en modern wagenpark
  • 24/7 service
  • Aandacht voor milieu
  • Meerdere opslaglocaties
“Onze chauffeurs zijn altijd op tijd en met het juiste voertuig voor de deur”

Onze kracht

Flexibel en stipt

Lankveld staat voor flexibiliteit en stiptheid. Zo staan onze chauffeurs altijd op tijd en met het juiste voertuig voor de deur. Waar dan ook in Europa. Omdat onze medewerkers (en dus ook chauffeurs) al jarenlang bij ons dienst zijn, kennen ze de branche, de wetgeving in de binnensteden en weten ze dat snel kunnen schakelen en assistentie waar nodig in de meeste gevallen meer dan welkom is.

Meerdere opslaglocaties

Naast gedegen vervoer is een ruime, veilige opslaglocatie een minstens zo belangrijk aspect. Lankveld heeft opslaglocaties in Beek en Donk, Amsterdam en Swifterbant. Kortom, we hebben de kennis én de ruimte om al uw goederen op een veilige manier op en/of over te slaan.

Wagenpark specifiek ingericht voor theater en events

Omdat we begrijpen dat decorstukken heelhuids van A naar B vervoerd moeten worden, hebben we ons wagenpark hier specifiek op afgestemd. Dit houdt in dat onze trailers zijn voorzien van de juiste instrumenten om alle vrachten optimaal, netjes, stevig en veilig vast te zetten.

Afhankelijk van de omvang van de vracht, varieert ons aanbod van een enkel busje tot tientallen gigantische trailers. Op deze manier ontzorgt Lankveld uw logistieke vraagstukken.

Wilt u meer weten over onze theater & event diensten? Neem dan gerust contact op via theater@lankveld.com of+31(0)492-465600.

How it’s done

Een greep uit de mogelijkheden:

Warehousing
Laadklep
Loading ramp
CO2 reductie
Divers wagenpark
Niets te klein of te groot
Volume trailers
Transportmiddelen
Ladingzekering
Werkverlichting in trailers
SBS sloten
Track & Trace

Heeft u nog vragen?