Over ons

Lankveld helpt u op weg met al uw logistieke uitdagingen

In 1987 nam Willy van Lankveld vol ambities een transportbedrijf uit Amsterdam over. Vandaag de dag is Lankveld met acht vestigingen verspreid door heel Europa, meer dan 30.000 m2 aan opslagoppervlakte en een wagenpark van ruim 150 eenheden uitgegroeid tot een trots familiebedrijf van formaat. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van (inter)nationaal transport, expeditie en warehousing?

Lankveld helpt u op weg!

Bekijk services

Lankveld. Al sinds 1987 ‘on the road’
voor al uw logistieke uitdagingen!

Services

Internationaal transport

Lankveld is al meer dan 30 jaar specialist in het bieden van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor uw Europese transportuitdaging. Ervaar het vakmanschap, de gedrevenheid en de flexibiliteit van onze professionals, die graag de mouwen voor u opstropen!

Meer informatie
Theater & Events

Op zoek naar een gedegen partner voor het vervoer en de opslag van decorstukken, beursgoederen en licht en geluid? Van culturele tot commerciële organisaties, voor Lankveld is dit dagelijkse kost!In de afgelopen jaren hebben we een indrukwekkend klantenbestand (al zeggen we het zelf!) opgebouwd waar we uiteraard erg trots op zijn. Wordt u als klant ook onderdeel van dit illustere gezelschap?

Meer informatie
Warehousing

Heeft uw organisatie tijdelijk of permanent opslagruimte nodig? Vanuit onze geconditioneerde opslagloodsen in Beek en Donk, Amsterdam en Swifterbant biedt Lankveld klantgerichte totaaloplossingen op het gebied van warehousing.

Meer informatie
Expeditie

Lankveld verzorgt de Europese expeditie van pallet tot compleetvracht. Door de jarenlange kennis en ervaring in het internationale goederenvervoer hebben we een betrouwbaar netwerk aan gerenommeerde transportpartners opgebouwd. Met een efficiënt logistiek proces zijn wij in staat om uw producten in topconditie op de door u gewenste locatie te krijgen.

Meer informatie
Naar contact

Werken bij

Word ook onderdeel van ons trotse familiebedrijf!

Lankveld is een organisatie met een mooie historie en – als het aan ons ligt – een nog mooiere toekomst. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, nieuwe medewerkers met een passie voor logistiek. Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij Lankveld?

Stuur dan jouw CV + motivatie naar personeelszaken@lankveld.com en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Stuur sollicitatie

Heeft u nog vragen?